Go to Top

Ansigtsbehandlinger

Ansigtsbehandlinger

Mini relax treat

Afrens, enzympeeling med aromadamp, hudanalyse samt afstemt maske
349,-

Mini behandling

Afrens, Peeling med damp, hudanalyse, ansigts og delcoté massage samt afstemt maske og creme.
45 min 399,-

Grundbehandling

Afrens, enzympeeling med aromadamp, dybderens, hudanalyse samt afstemt maske og retning af bryn

389,-

Luksus

Afrens, enzym peeling med aromadamp, ansigtsmassage, dybderens hudanalyse, afstemt maske samt mini manicure og retning af bryn

549,-

Fire and Ice Behandling

Fire and ice er en special behandling til dig der har brug for at friske huden op og give ansigtet gløden tilbage. Behandlingen giver huden en hurtig og langtidsvarig forbedring af hudens stuktur og udseene. Kan laves på alle hudtyper.

499,-

Diamant slibning

Diamantslibning (Microdermabrasion) er en dybdegående peeling der fjerner døde hudceller, og mindsker ujævnheder i huden. F.eks. ar efter acne. Diamantslibning har samtidig en god effekt på at formindske porestørrelsen, samt at udligne pigmentforandringer i huden.

Slibning og vakum effekten stimulerer kollagen-dannelsen og virker på hudens naturlige regenererende proces derved reduceres linier og rynker, huden føles mere frisk og får mere glød. Slibehovedet justeres altid efter din hudtype. Så selv dig med en sart hud kan tåle behandlingen.

Behandlingen bruges ved:

  • Fine linier og rynker
  • Akne og traumer
  • Store porer
  • Hudorme
  • Solpletter / hyperpigmentering
  • Uensartet hudstruktur

Diamant slibning
30 min. – pris 400,-

Diamant slibning
Med dybderens og maske
60 min. – pris 499,-

Oxygen Ansigtslift behandling

Ved en dermaOXY oxygenbehandling tilføres huden ilt under højt tryk. DermaOXY oxygen-behandling giver nyt liv til din hud, med tilførsel af 90% ren ilt. Du vil se resultatet efter 1. behandling, men vi anbefaler dig en kur med 6 behandlinger, og derefter regelmæssige behandlinger, så din hud forbliver vital og flot. En behandling vil vare omkring 45 minutter.

Behandlingen er meget behagelig og afslappende. Den udføres af faguddannet og professionelt personale. Du vil føle en luksuriøs forkælelse af din hud og hårbund, og en følelse af opstrammelse, samt et køligt boost af din hud. En luksuriøs hudbehandling der er til at betale.

499,-
inkl. dermaroller 649,-

FiSZZ Champagne behandling

Den eksklusive ansigtsbehandling fra INNOCATIVE SKINCARE, som kun er lanceret før i Beverly Hills på the Four Seasons er nu kommet til Danmark.

FiSZZ Facial er en sanselig og effektiv ansigtsbehandling fra Innovative Skincare – det eksklusive amerikanske brand, der står bag hudplejeserierne ‘iS’ og ‘iS Clinical’. FiSZZ Facial er en unik kombination af effektfuld hudpleje og sandt velvære. Det helt specielle i behandlingen er den hvide FisZZ ansigtsmaske, som med en let douche forvandles til et hav af små fine bobler. Boblerne har naturligvis givet FiSZZ Facial sit elegante tilnavn – champagnebehandlingen.

Behandlingen varer 50 min. og begynder med den rensende og milde “Warming Honey Cleanser” der let masseres ind i huden, og en varm og afslappende fornemmelse spreder sig over ansigtet. Så følger “Clarifying Mud Masque”, der hurtigt og effektivt fjerner urenheder og andre ophobede affaldsstoffer fra huden. Oplev nu, hvordan en let douche “Copper Firming Mist” aktiverer den enestående FiSZZ Facial maske – og giver en hel uforglemmelig fornemmelse. Masken styrker hudens struktur gennem en forøget kollagen syntese. Behandlingen fuldendes af den hydrerende og udglattende “Reperative Moisturizer”, og den avancerede “Extreme Protect SPF30” med DNA-beskyttende Extremozymes.

499,-

Alle kropsbehandlinger + ansigtsbehandlinger udføres også af vores elev – ved elevbehandlinger trækker vi 20% fra prisen. Gør blot opmærksom på at du ønsker elevbehandling.