Go to Top

Ansigtsbehandlinger

Ansigtsbehandlinger

Mini relax treat

Afrens, enzympeeling med aromadamp, hudanalyse samt afstemt maske
359,-

Mini behandling

Afrens, Peeling med damp, hudanalyse, ansigts og delcoté massage samt afstemt maske og creme.
45 min 409,-

Grundbehandling

Afrens, enzympeeling med aromadamp, dybderens, hudanalyse samt afstemt maske og retning af bryn

399,-

Luksus

Afrens, enzym peeling med aromadamp, ansigtsmassage, dybderens hudanalyse, afstemt maske samt mini manicure og retning af bryn

559,-

Fire and Ice Behandling

Fire and ice er en special behandling til dig der har brug for at friske huden op og give ansigtet gløden tilbage. Behandlingen giver huden en hurtig og langtidsvarig forbedring af hudens stuktur og udseene. Kan laves på alle hudtyper.

  • Opstrammer huden
  • Glatter og jævner hudstrukturen
  • Reducerer rynker og fine linier

509,-

Diamantslibning

Diamantslibning (Microdermabrasion) er en dybdegående peeling der fjerner døde hudceller, og mindsker ujævnheder i huden. F.eks. ar efter acne. Diamantslibning har samtidig en god effekt på at formindske porestørrelsen, samt at udligne pigmentforandringer i huden.

Slibning og vakum effekten stimulerer kollagen-dannelsen og virker på hudens naturlige regenererende proces derved reduceres linier og rynker, huden føles mere frisk og får mere glød. Slibehovedet justeres altid efter din hudtype. Så selv dig med en sart hud kan tåle behandlingen.

Behandlingen bruges ved:

  • Fine linier og rynker
  • Akne og traumer
  • Store porer
  • Hudorme
  • Solpletter / hyperpigmentering
  • Uensartet hudstruktur

Diamantslibning
30 min. – pris 410,-

Diamant slibning
Med dybderens og maske
60 min. – pris 509,-

Oxygen Ansigtslift behandling

Ved en dermaOXY oxygenbehandling tilføres huden ilt under højt tryk. DermaOXY oxygen-behandling giver nyt liv til din hud, med tilførsel af 90% ren ilt. Du vil se resultatet efter 1. behandling, men vi anbefaler dig en kur med 6 behandlinger, og derefter regelmæssige behandlinger, så din hud forbliver vital og flot. En behandling vil vare omkring 45 minutter.

Behandlingen er meget behagelig og afslappende. Den udføres af faguddannet og professionelt personale. Du vil føle en luksuriøs forkælelse af din hud og hårbund, og en følelse af opstrammelse, samt et køligt boost af din hud. En luksuriøs hudbehandling der er til at betale.

509,-
Inkl. dermaroller 699,-

KOMBI ansigtsbehandling

Kombinationen hvor vi laver en mini diamantslibning og derefter booster huden med en oxygenbehandling.
Denne KOMBI behandling giver et fantastisk resultat.

509.-
Inkl. dermaroller 699.-

Alle kropsbehandlinger + ansigtsbehandlinger udføres også af vores elev – ved elevbehandlinger trækker vi 20% fra prisen. Gør blot opmærksom på at du ønsker elevbehandling.