Go to Top

Persondata

Persondatapolitik for Skin of fashion

Dette dokument redegør for, hvordan Skin of fashion håndterer og evt.
behandler personoplysninger.

Generelt

Med personalepolitikken er vores formål at forklare, hvordan vi
håndterer, indsamler, beskytter og anvender personoplysninger.

Vi opfylder alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger,
og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og
forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager,
efter gældende lovgivning.

Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du
frivilligt har oplyst dem,

Vi gemmer alene dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt
for at kunne levere de services, tjenester og ydelser, som du har bedt
om, så længe det er nødvendigt for et berettiget formål, eller i så
lang tid, som det er påkrævet i henhold til lovgivningen.

Vi sletter derfor dine personoplysninger løbende, efterhånden som de
formål, de behandles til, afsluttes eller ikke længere har nogen
relevans.

Dataansvarlig

Skin of fashion er dataansvarlig, og vi sørger for, at vores behandling af
dine personoplysninger sker i overensstemmelse med den til hver en tid
gældende lovgivning.

Vores kontaktoplysninger er:

Skin of fashion, Bispensgade 15.1 9000 Aalborg. Telefon: 96318101 Mail til
dataansvarlig Carina Lythje på info@skinoffashion.dk

Jobansøgninger

Hvis du ansøger om et job hos os behandles følgende
personoplysninger:

-Ansøges pr mail, opbevarer vi de personoplysninger du giver, indtil
stillingen er besat (max en måned), så slettes mailen igen. Denne
videresendes aldrig.

-Ansøges skriftligt til restauranten, opbevares denne indtil stilingen
er besat, (max 1 måned)

så makuleres denne.

Dine rettigheder

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysinger vi behandler om
dig.

Hvis du ønsker adgang til dine oplysninger,

kan du rette henvendelse til Carina Lythje på info@skinoffashion.dk

Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende,
har du ret til at anmode os om at korrigere, blokere eller slette disse
oplysninger.

Ønsker du af få slettet dine personoplysninger, sletter vi alle
oplysninger, som vi ikke efter lovgivning er pålagt af skulle gemme.
Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om
dig gøres til genstand for yderligere behandling.

Er behandlingen af personoplysninger baseret på et samtykke fra dig,
har du ret til at trække samtykket tilbage, hvilket betyder, at
behandlingen herefter ophører, medmindre vi efter lovgivningen er
oplagt at skulle behandle personoplysningerne.

Sikkerhed

Skin of fashion har truffet tekniske op organisatoriske
sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke
hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt,
forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i
øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Vores processer bliver
løbende revideret for at sikre rimelige tekniske og organisatoriske
sikkerhedsforanstaltninger.

Klageinstans

Du har mulighed for at klage over vores behandling af dine
personoplysninger til Datatilsynet. Datatilsynet, Borgergade 28, 1300
København K. Telefon 33193200, eller via email: dt@datatilsynet.dk