Ansigtsbehandling

Skin of Fashion

Skin of Fashion – Skønhedsklinik og Webshop i Aalborg

Ansigtsbehandling

Ansigtsbehandlinger

Vi tilbyder forskellige former for ansigtsbehandlinger med produkter fra Nimue, Meseoestetic, iS Clinical og dermaOXY. Hos os får du præcis den behandling, der passer til netop din hud. Vi tager udgangspunkt i hudtype og tilstande og gør alt for at opfylde dit ønske.
Vi tilbyder behandlinger med kemiske peelinger og med apparatur som diamantsliber og oxygen.

Vi tilbyder special behandlinger til hud med:

 • Pigmentering
 • Acne
 • Ar
 • Sensitiv og rødme
 • Behov for opstramning

Mini Refresh Treat

Afrens, hudanalyse, Enzyme Peeling, afsluttes maske og creme med spf

399,- varighed 30 min

Grundbehandling

Hudanalyse, afrens, Enzym Peeling , dybderens, afsluttes med tilpasset maske, efterfølgende creme med spf

439,-  varighed 50 min

Luksus ansigtsbehandling

Afrens, enzym peeling med aromadamp, ansigtsmassage, dybderens, hudanalyse, afstemt maske samt ret og farve af bryn

649.-  varighed 75 min.

Fire and Ice ansigtsbehandling

Fire and ice er en special behandling til dig, der har brug for at friske huden op og give ansigtet gløden tilbage. Behandlingen giver huden en hurtig og langtidsvarig forbedring af hudens stuktur og udseene. Kan laves på alle hudtyper.

 • Opstrammer huden
 • Glatter og jævner hudstrukturen
 • Reducerer rynker og fine linier

549,-  varighed 45 min

KOMBI ansigtsbehandling

Kombinationen, hvor vi laver en mini diamantslibning og derefter booster huden med en oxygenbehandling.
Denne KOMBI behandling giver et fantastisk resultat.

599,-  varighed 60 min
Inkl. dermaroller 799,-

Nimue 35 %

En aktiv eksfolierende behandling til miljøbelastet, hyperpigmenteret og problematisk hud, samt en hud, hvor overfladen er foto-skadet og grov. En effektiv og kontrolleret peeling, der skånsomt fjerne døde hudceller og efterlader huden med en blød overflade, forbedret struktur og en flot teint.

Afrens, hudanalyse, enzym peeling med damp, glykolsyre 35%, dybderens, afstemt maske og SPF 40.

599.- varighed 60 min.

Diamantslibning

Diamantslibning (Microdermabrasion) er en dybdegående peeling der fjerner døde hudceller, og mindsker ujævnheder i huden. F.eks. ar efter acne. Diamantslibning har samtidig en god effekt på at formindske porestørrelsen, samt at udligne pigmentforandringer i huden.

Slibning og vakumeffekten stimulerer kollagen-dannelsen og virker på hudens naturlige regenererende proces. Dermed reduceres linier og rynker, huden føles mere frisk og får mere glød. Slibehovedet justeres altid efter din hudtype. Så selv dig med en sart hud kan tåle behandlingen.

Behandlingen bruges ved:

 • Fine linier og rynker
 • Akne og traumer
 • Store porer
 • Hudorme
 • Solpletter / hyperpigmentering
 • Uensartet hudstruktur

Diamantslibning
30 min. – pris 410,-

Diamant slibning
Med dybderens og maske
60 min. – pris 579,-

Oxygen Ansigtslift behandling

Ved en dermaOXY oxygenbehandling tilføres huden ilt under højt tryk. DermaOXY oxygen-behandling giver nyt liv til din hud, med tilførsel af 90% ren ilt. Du vil se resultatet efter 1. behandling, men vi anbefaler dig en kur med 6 behandlinger, og derefter regelmæssige behandlinger, så din hud forbliver vital og flot. En behandling vil vare omkring 45 minutter.

Behandlingen er meget behagelig og afslappende. Den udføres af faguddannet og professionelt personale. Du vil føle en luksuriøs forkælelse af din hud og hårbund, og en følelse af opstramning, samt et køligt boost til din hud. En luksuriøs hudbehandling der er til at betale.

539,- varighed 45 min

Nimue Specialbehandlinger:

Nimue er enerkendt i hele verden for sit klassefikationskoncept (Miljøbelastet hud. Hyperpigmentret hud, Problematisk hud samt den interaktive hud) og sin unikke filosofi på de fire grundprincipper: Foryngelse, Genopbygning, Antioxidantion og solbeskyttelse.

Som et dynamisk mærke og trendsættende innovator fortsætter vi med at opfylde de fortsat stigende krav med vores unikke viden, filosofi og koncept.

Nimue anbefales til:

 • Forebyggelse mod for tidlig ældning
 • Behandling af miljøbelastet hud
 • Behandling af problematisk hud
 • Behandling af hyperpigmentering og uens hudfarve
 • General vedligeholdelse og beskyttelse af sund hud
 • Behandling af hud der viser midlertidig sensibilitet og ubalance
Starter Kit_SoMe3

Nimue Bio-Active

Dette er en aktiv frugtsyrebehanding, som fornyer huden og aktivere cellerne. Der behandles med 15% Bio-aktiv kompleks og fugtgivende elementer. Det er en aktiv og effektiv, men også skånsom behandling, som leverer fantastiske resultater inde for reduktion af porestørrelsen, forfinelse af hudstrukturen samt øgning af elasticiteten, udstråling og vitaliteten. Anbefales som kurforløb af 4-8 behandlinger.

Afrens, hudanalyse, enzym peeling med damp, bio-aktive kompleks 15%, hovedbunds og nakke/skuldre massage. Afsluttes med afstemt maske  og SPF 40.

Varighed 50 min.

Pris 579,-

Nimue CRS 

En super antioxidantbehanding med individuel TDS booster, specielt velegnet til sol – og miljøskadet samt hyperpigmenteret hud. Der anvendes den nyeste teknologi inden for hudpleje, for at forbedre hudens elasticitet, tone, struktur og udstråling. Behandlingen  indeholder peeling af fem forskellige syrekombininationer, der arbejder på enten miljøbelastet, problematisk og hyperpigmenteret hud. Anbefales som kurforløb med 4-8 behandlinger.

Afrens, hudanalyse, enzym peeling med damp, SRC frugtsyre kompleks, bestående af forskellige syrer, dybderens efter behov, afstemt maske, TDS (dybdevirkende serum ampul der tilpasses og SPF 40

799.- varighed 60 min.

Cosmelan behandling

Cosmelan er verdens førende professionelle metode til at behandle de mest alvorlige og modstridende hyperpigmenteringer. Du kan forvente fremragende resultater både kort og langsigtet takket være dens unikke dual action mekanisme, som virker korrigerende og regulerende på mørke pigmentpletter. På den ene side eliminerer cosmelan de synlige pletter, men virker også på problemets kilde ved at regulere overproduktionen af melanin for at forhindre dens tilbagekomst.

Cosmelan behandlingen består af én maske, som påføres på klinikken, og derefter følges et hjemmebehandlingsprogram i minimum 6 uger eller indtil man har opnået et tilfredsstillende resultat.

Fordele ved Cosmelan behandlingen:

 • Fjerner alle typer af hyperpigmentering (melasma, solskader, leverpletter, post-inflammatorisk)
 • Giver en komplet fornyelse af huden
 • Passer til alle hudtyper og hudnuancer
 • Reducerer urenheder og akne ar
 • Kan udføres året rundt
 • Høj sikkerhedsmargin
 • Fjerner pigmentpletter, som er opstået efter peeling eller laser.

Cosmelan behandlingen koster 4300kr og tager 45 min

Acnelan behandling

Acnelan er en medicinsk-kosmetisk behandling af acne, der er effektiv, hurtig og praktisk. Den tilbyder en tværgående tilgang til at tackle de forskellige faktorer, der udløser hudtilstanden, ved at kombinere en intensiv klinisk behandling til professionelt brug med en serie af hjemmevedligeholdelses produkter. I kernen i produktlinjens formulering ligger den innovative m.acne complex en unik kombination af aktive ingredienser, der er udvalgt specifikt for deres komplementære egenskaber. Formlen indeholder salicylsyre, mandelsyre og natrium lepargilat, som kombineret med det eksklusive bexaretinyl complex har en unik synergetisk handling, der producerer dyb rensning og omfattende fornyelse af akne-udsat og seborrhoisk hud.

Fordele ved Acnelan behandling

 • Mindsker talgproduktionen
 • Kontrollerer bakteriedannelsen
 • Mindsker rødme og hævelse
 • Forbedrer hudens tekstur og lysner post-akne hyperpigmentering

Vi anbefaler 3-6 behandlinger med 21 dages interval imellem behandlingerne for det bedste resultat. Det endelige resultat kan ses efter 6 uger.

Acnelan behandlingen koster 4500 kr, og tager 50 min

Mesoéclat behandling

Mesoéclat er også kendt som vores ”Red carpet” peeling da den er perfekt inden et arrangement da behandlingen giver øjeblikkelige resultater og forsyner huden med stærke opstrammende og fugtgivende ingredienser.

Lige efter behandlingen vil man opleve at huden føles glat, opstrammet og med massere glød, og efter cirka 2-3 dage kan der hos nogle komme en let afskalning af de tørre og døde hudceller.

Dens handling fokuserer på at fremme kroppens forsvar-og cellefornyelsesmekanismer, forsyner huden med alle de nødvendige elementer for optimal næring og hydrering.

Resultatet er en foryngende effekt, der lysner og revitaliserer ansigtet, hvor man hurtigt opnår en hud, der er glat og ensartet.

Fordele ved Mesoéclat:

 • Kan laves på alle hudtyper
 • Mindsker rynker øjeblikkeligt
 • Fugter i dybden
 • Giver huden glød
 • Mindsker urenheder
 • Virker sammentrækkende på porerne
 • Kan laves som et kurforløb

For at opretholde og forlænge resultatet af behandlingen, anbefaler vi, at du bruger Mesoéclat creme som supplerende pleje. Denne creme er specielt formuleret til at forstærke og forlænge resultatet af behandlingen, og ved at bruge den regelmæssigt, kan du fortsætte med at se en glødende, strålende og ungdommelig hud.

Mesoéclat koster 900 kr., og tager 45 min.
Kurforløb 5× behandlinger koster 4200 kr.

Global Eyecon behandling

Global Eyecon er et professionelt behandlingsprogram, der er specielt udviklet til at tackle ældningstegn og træthedstegn i øjenkonturen. Det er en praktisk og effektiv løsning, der kombinerer en peeling med microneedling for at give synlige og vedvarende resultater efter den første session.

Programmet er designet til at mindske mørke rander og poser under øjnene, samt mindske rynker og fine linjer i øjenkonturen. Global eyecon består af 6 sessioner i alt, med 7 dages mellemrum. 3 sessioner er periokulære peeling sessioner og 3 microneedling sessioner.

Fordele ved Global Eyecon behandlingen:

Global Eyecon er en effektiv metode til at opnå en mere ungdommelig og frisk øjenkontur, og kan give dig et boost af selvtillid og glød i ansigtet. Det anbefales at gennemføre hele programmet for at opnå de bedste resultater.

Global Eyecon koster 650 kr, og tager 30 min.

Microneedling behandling

Microneedling er en teknik, der tillader indtrængning af aktive ingredienser dybere i huden hvor de kan yde maksimal effektivitet. Behandlingerne udføres med 12 micro nåle og meso.prof serummer som er er det bredeste udvalg af løsninger til transepidermal applikation til at udføre kombinerbare, sikre, effektive kosmetiske behandlinger. Formler med specifikke, udvalgte aktive ingredienser med det formål at behandle mange forskellige ansigts typer og tilstande

Fordele ved Microneedling:

 • Booster kollagen og elastindannelse
 • Mindsker rynker og fine linjer
 • Jævner hudtonen og pigmenteringer
 • Effektiv mod akne ar og stærkmærker
 • Kan laves som et kurforløb

Microneedling koster 1200 kr., og tager 50 min.

Hvis du er i tvivl om hvilken behandling der passer dig er du velkommen til at kigge forbi, så vil vi give dig råd og vejledning herom.

Du kan booke tid her.