Ansigtsbehandling

SKIN | OF | FASHION

Ansigtsbehandling, Manicure, Massage i Aalborg

Ansigtsbehandling

Ansigtsbehandlinger

Vi tilbyder forskellige former for ansigtsbehandlinger med produkter fra Nimue, Meseoestetic, iS Clinical og dermaOXY. Hos os får du præcis den behandling, der passer til netop din hud. Vi tager udgangspunkt i hudtype og tilstande og gør alt for at opfylde dit ønske.
Vi tilbyder behandlinger med kemiske peelinger og med apparatur som diamantsliber og oxygen.

Vi tilbyder special behandlinger til hud med:

 • Pigmentering
 • Acne
 • Ar
 • Sensitiv og rødme
 • Behov for opstramning

Mini Refresh Treat

Afrens, hudanalyse, Enzyme Peeling, afsluttes maske og creme med spf

399,- varighed 30 min

Grundbehandling

Hudanalyse, afrens, Enzym Peeling , dybderens, afsluttes med tilpasset maske, efterfølgende creme med spf

439,-  varighed 50 min

Luksus ansigtsbehandling

Afrens, enzym peeling med aromadamp, ansigtsmassage, dybderens, hudanalyse, afstemt maske samt ret og farve af bryn

649.-  varighed 75 min.

Fire and Ice ansigtsbehandling

Fire and ice er en special behandling til dig, der har brug for at friske huden op og give ansigtet gløden tilbage. Behandlingen giver huden en hurtig og langtidsvarig forbedring af hudens stuktur og udseene. Kan laves på alle hudtyper.

 • Opstrammer huden
 • Glatter og jævner hudstrukturen
 • Reducerer rynker og fine linier

549,-  varighed 45 min

KOMBI ansigtsbehandling

Kombinationen, hvor vi laver en mini diamantslibning og derefter booster huden med en oxygenbehandling.
Denne KOMBI behandling giver et fantastisk resultat.

599,-  varighed 60 min
Inkl. dermaroller 799,-

Nimue 35 %

En aktiv eksfolierende behandling til miljøbelastet, hyperpigmenteret og problematisk hud, samt en hud, hvor overfladen er foto-skadet og grov. En effektiv og kontrolleret peeling, der skånsomt fjerne døde hudceller og efterlader huden med en blød overflade, forbedret struktur og en flot teint.

Afrens, hudanalyse, enzym peeling med damp, glykolsyre 35%, dybderens, afstemt maske og SPF 40.

599.- varighed 60 min.

Diamantslibning

Diamantslibning (Microdermabrasion) er en dybdegående peeling der fjerner døde hudceller, og mindsker ujævnheder i huden. F.eks. ar efter acne. Diamantslibning har samtidig en god effekt på at formindske porestørrelsen, samt at udligne pigmentforandringer i huden.

Slibning og vakumeffekten stimulerer kollagen-dannelsen og virker på hudens naturlige regenererende proces. Dermed reduceres linier og rynker, huden føles mere frisk og får mere glød. Slibehovedet justeres altid efter din hudtype. Så selv dig med en sart hud kan tåle behandlingen.

Behandlingen bruges ved:

 • Fine linier og rynker
 • Akne og traumer
 • Store porer
 • Hudorme
 • Solpletter / hyperpigmentering
 • Uensartet hudstruktur

Diamantslibning
30 min. – pris 410,-

Diamant slibning
Med dybderens og maske
60 min. – pris 579,-

Oxygen Ansigtslift behandling

Ved en dermaOXY oxygenbehandling tilføres huden ilt under højt tryk. DermaOXY oxygen-behandling giver nyt liv til din hud, med tilførsel af 90% ren ilt. Du vil se resultatet efter 1. behandling, men vi anbefaler dig en kur med 6 behandlinger, og derefter regelmæssige behandlinger, så din hud forbliver vital og flot. En behandling vil vare omkring 45 minutter.

Behandlingen er meget behagelig og afslappende. Den udføres af faguddannet og professionelt personale. Du vil føle en luksuriøs forkælelse af din hud og hårbund, og en følelse af opstramning, samt et køligt boost til din hud. En luksuriøs hudbehandling der er til at betale.

539,- varighed 45 min

Nimue Specialbehandlinger:

Nimue er enerkendt i hele verden for sit klassefikationskoncept (Miljøbelastet hud. Hyperpigmentret hud, Problematisk hud samt den interaktive hud) og sin unikke filosofi på de fire grundprincipper: Foryngelse, Genopbygning, Antioxidantion og solbeskyttelse.

Som et dynamisk mærke og trendsættende innovator fortsætter vi med at opfylde de fortsat stigende krav med vores unikke viden, filosofi og koncept.

Nimue anbefales til:

 • Forebyggelse mod for tidlig ældning
 • Behandling af miljøbelastet hud
 • Behandling af problematisk hud
 • Behandling af hyperpigmentering og uens hudfarve
 • General vedligeholdelse og beskyttelse af sund hud
 • Behandling af hud der viser midlertidig sensibilitet og ubalance

Nimue Bio-Active

Dette er en aktiv frugtsyrebehanding, som fornyer huden og aktivere cellerne. Der behandles med 15% Bio-aktiv kompleks og fugtgivende elementer. Det er en aktiv og effektiv, men også skånsom behandling, som leverer fantastiske resultater inde for reduktion af porestørrelsen, forfinelse af hudstrukturen samt øgning af elasticiteten, udstråling og vitaliteten. Anbefales som kurforløb af 4-8 behandlinger.

Afrens, hudanalyse, enzym peeling med damp, bio-aktive kompleks 15%, hovedbunds og nakke/skuldre massage. Afsluttes med afstemt maske  og SPF 40.

varighed 50 min. pris 579,-

Nimue CRS 

En super antioxidantbehanding med individuel TDS booster, specielt velegnet til sol – og miljøskadet samt hyperpigmenteret hud. Der anvendes den nyeste teknologi inden for hudpleje, for at forbedre hudens elasticitet, tone, struktur og udstråling. Behandlingen  indeholder peeling af fem forskellige syrekombininationer, der arbejder på enten miljøbelastet, problematisk og hyperpigmenteret hud. Anbefales som kurforløb med 4-8 behandlinger.

Afrens, hudanalyse, enzym peeling med damp, SRC frugtsyre kompleks, bestående af forskellige syrer, dybderens efter behov, afstemt maske, TDS (dybdevirkende serum ampul der tilpasses og SPF 40

799.- varighed 60 min.

Hvis du er i tvivl om hvilken behandling der passer dig er du velkommen til at kigge forbi, så vil vi give dig råd og vejledning herom.

Du kan booke tid her.