Mesoestetic Ultimate W+ Whitening Essence

455,00 kr.

Intensiv serum med en lysnene og antioxidant virkning på huden. Forhindre fremkomsten af pigmentpletter og fine rynker.

-
+
Hos os kan du betale med:

Hudtype
Alle hudtyper, men specielt til dem der ønsker en mere jævn og lysere hudtone.


Mesoestetic Ultimate W + Whitening Essence Serum er en lysende og antioxidant ansigtsserum udviklet specielt til plettet hud eller ønsker at forhindre udseendet af mørke pletter og minimere rynker.

Formuleret med det unikke og innovative blegekompleks white. Som kombinerer ingredienser med anerkendt effektivitet, til at virke i de forskellige stadier af dannelse og formering af pletterne og hæmmer deres syntese. Dette kompleks associeret med havekarse (Lepidium sativum), som er et kraftigt phytonutrient med inhibering af udseendet af mørke pletter. Giver en effektiv blegningseffekt. Den lette tekstur af  W + Whitening Essence efterlader en mattende finish på huden med et silkeagtigt touch, hvilket fører til en gradvis ensartethed af hudtonen.

Hvordan bruges W + whitening essence? Efter rens og toning af huden påføres Ultimate W + Whitening Essence Serum gennem cirkulære massagebehandlinger indtil fuldstændig absorption af produktet. Påfør derefter Ultimate W + Whitening Cream for at forbedre resultaterne. Brug om morgenen og om aftenen på ansigt, hals og dekolleté, undgå øjenkontur.

Aktive ingredienser
White complex®,Karse og Aloe Vera: Eksklusivt kompleks med aktive ingredienser der har en bevidst effekt – forhindre dannelse af melanin, ved at forstyrre forskellige trin i syntesen og overførselsprocessen. Mindsker pigmentering, lysnende, fugtgivende og lindrende.

Anvendes morgen og aften FØR påføring af cremen. Påføres på ansigt, hals og decolleté og masseres indtil helt absorberet.

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Aloe barbadensis Extract, Butylene Glycol, Sodium Acrylates Copolymer, C12-15 Alkyl Benzoate, Cyclomethicone, Niacinamide, Kojic Acid, Alpha-Arbutin, Tocopheryl Acetate, Lecithin, Glycerin, Lepidium sativum Sprout Extract, Parfum, Dimethicone, Disodium EDTA, BHA, BHT, Sodium Metabisulfite, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Måske vil du også kunne lide..