Hot stone massage

Hot Stone Massage er en massageteknik inspireret af traditionel kinesisk medicin. Der arbejdes med kroppens energibaner, meridianerne, for at opløse blokeringer og skabe fysisk balance. 

Vi tilbyder special massager med fokus på:

Hvordan foregår det? 
Du ligger ned, afklædt, men dækket af håndklæder, og så masseres og stryges du med opvarmede lavasten. Du ligger med de varme sten på kroppen, hvilket hjælper til at opløse blokeringer i muskler og væv. 

Særligt godt for
Teknikken er særlig god for dig, der har mange myoser. Massagen med de varme lava-sten siges at smelte infiltrationerne væk. Det er også godt for dig, der trænger til at slappe godt og grundigt af og lade dig flyde hen og ud. Massagen er perfekt til en dag, hvor du rigtig skal forkæle dig selv med noget rart. 

Hot Stone Massage priser
30 min. – 419,- 
45 min. – 519,- 
1 time. – 619,-

Kropsterapi er en behandlingsform som benytter forskellige teknikker til at få løsnet spændinger i hele kroppen. Det er en afstressende behandling for dig som enten har gamle eller nye skader, uro i kroppen, psykiske lidelser som stress, angst, depression mm. eller som dig der søger at få ro i kroppen eller hovedet. Der bliver blandt andet taget brug af teknikker som pulserende bevægelser, tryk, stræk og fokus på åndedrættet. 

Hos os, får du en behandling som bliver tilpasset dig og dit behov. Der vil være fokus på nærvær, tryghed og dig. Har du spørgsmål vedr. behandlingen eller ønsker at blive ringet for yderligere information, er du velkommen til at kontakte os. 

Varighed: 50 minutter
Pris: 570,-