FAQ

Har du spørgsmål til vores produkter eller samarbejder, kan du læse mere om det her.
Bliver dine spørgsmål ikke besvaret på denne side, er du velkommen til at kontakte os.

Valentin Beautyline

Kære kunder

Tusind tak for den varme modtagelse af Valentin Beautyline
Med en lancering følger en masse spørgsmål. Vi er glade for interessen for produkterne og historien bag.

Vi har derfor lavet denne FAQ, for at imødekomme de spørgsmål der er kommet og for at dele historien om Valentin Beautyline.

Denne FAQ vil blive opdateret løbende i takt med at vi lancerer nye produkter.

De bedste hilsner team Valentin Beautyline

Bag Valentin Beautyline står Josefine Valentin og Carina Lythje. To kvinder der gennem de sidste 15 år har samarbejdet omkring markedsføring af hudpleje, kosmetik og tanning produkter.

At skabe kvalitetsprodukter der er nemme at anvende, for kvinder der ikke har timer om dagen til at udføre hudplejerutiner, men som stadig ønsker, at pleje og passe deres hud.

Josefine Valentin har i flere år manglet produkter, der er nemme at anvende, men som samtidig har kunne pleje hendes hud.

Hendes tid og passion for hudpleje har tidligere været minimal, men med årene har hun måtte sande, at hvis hun ønsker at opretholde en smuk og sund hud, kræver det lidt hudpleje.

Carina Lythje har gennem årene forsøgt at lære Josefine Valentin en mere dybdegående hudpleje rutine, men Josefines tid og passion har ikke været til stede for det, og hun har derfor kun fremvist og anvendt hudpleje og beauty produkter, der kan kategoriseres som quick fixes.

Med alderen har Josefine Valentin måtte sande, at hendes hud i dag har brug for mere pleje end den havde for bare 2-3 år siden.

Hun begyndte derfor i det små at pleje hendes hud med lettere hudpleje og mærkede effekten af dette.

Ligesom hun førhen ikke har haft passion og interesse for træning, blev det nødvendigt at ændre kurs, hvis hun altså ville leve i en sund og stærk krop.

For 2 år siden svor hun aldrig at skulle prioritere hendes tid i et motionscenter. I dag er sund kost og motion en del af hendes hverdag.

Det samme er hudpleje blevet, og derfor tøvede hun ikke med at sige ja, da Carina Lythje for 2 år siden såede et frø om et samarbejde af kvalitetsprodukter, der kunne anvendes af alle med mindre tid til, at stå foran spejlet men med behov for god pleje af huden.

Carina Lythje har 25 års erfaring i skønhedsbranchen og driver på 22ende år skønhedsklinikken Skin Of Fashion. De seneste år har Carina udviklet og sammensat hudplejeprodukter i samarbejde med Thomas Trontveit. Thomas Trontveit har 30 års erfaring i branchen og er indehaver af Trontveit ApS

Carina Lythje og Thomas Trontveit har med dermatologer og kemister fra Italien og Sverige udviklet og testet produkterne så rene og virkefulde som muligt, mens Josefine Valentin og kosmetolog Minna Trontveit har testet konsistens, duft og anvendelse.

I foråret 2023 kom vi endelig i mål med kvalitetsprodukter, vi synes virker.

Med Josefine Valentins ønsker om produkter, konsistens og duft har Carina Lythje i samarbejde med ovenstående team sammensat ingredienslister til produkterne, som Trontveit ApS har produceret.

Et samarbejde mellem mennesker, der muliggjorde Valentin Beautyline.

Valentin Beautyline har mange skønne produkter i støbeskeen, som I snart vil stifte bekendtskab med. Vi glæder os meget til at vise jer meget mere.