Behandlinger

SKIN | OF | FASHION

Ansigtsbehandling, Manicure, Massage i Aalborg

Behandlinger

Velkommen til vores behandlinger

Her kan du få et overblik over alle vores behandlinger vi tilbyder i vores klinik på Bispensgade i Aalborg. Du kan book tid via “Book online” eller ved at ringe til os på (+45) 96 31 81 01, så hjælper vi med at finde den rigtige behandling til dig.

Skønhedsklinik med ansigtsbehandling, manicure og massage i Aalborg, Nordjylland

I hjertet af Aalborg finder du Skin of Fashion, én af Aalborgs ældste skønhedsklinikker – med mange års erfaring og uddannelse. Vores hyggelige lokaler indbyder til afslapning og sætter DIG i centrum. Vi tilbyder bl.a. ansigstsbehandling, manicure, hot stone massage, og vi fører et bredt udvalg af de bedste produkter på markedet. Duft, udforsk og oplev vores mange spændende produkter fra mærker som Nimue, Beauty Bear, MK olie, iS Clinical og meget mere, mens du venter.

Nyd en kop kaffe, læn dig tilbage, og lad dig forkæle af vores veluddannede og professionelle personale. Mulighederne er mange hos Skin of Fashion, og hos os gør vi alt for at skræddersy den helt rette behandling og forkælelse, af netop dig. Hos Skin of Fashion tilbyder vi behandlinger til både mænd og kvinder, så ring, eller book en tid online til dig selv, eller én du holder af!

Skin of Fashion negle behandling

Negle

Skin of fashion ansigtsbehandling

Ansigtsbehandling

Hot stone massage Skin of Fashion

Hot Stone Massage

Eyelash Extensions

Bryn og vipper

Eyelash Extensions

Voks & Sugaring

Eyelash Extensions

Eyelash Extensions