Ansigtsbehandlinger

Vi tilbyder forskellige former for ansigtsbehandlinger med produkter fra Nimue, Meseoestetic, iS Clinical og dermaOXY. Hos os får du præcis den behandling, der passer til netop din hud. Vi tager udgangspunkt i hudtype og tilstande og gør alt for at opfylde dit ønske.

Vi tilbyder behandlinger med kemiske peelinger og med apparatur som diamantsliber og oxygen.

Vi tilbyder special behandlinger til hud med:

Afrens, hudanalyse, Enzyme Peeling, afsluttes maske og creme med spf

Varighed: 30 minutter
Mini refresh treat – 419,-

Hudanalyse, afrens, Enzym Peeling , dybderens, afsluttes med tilpasset maske, efterfølgende creme med spf

Varighed: 50 minutter
Mini refresh treat – 359,-

Afrens, enzym peeling, ansigtsmassage, dybderens, hudanalyse, afstemt maske samt ret og farve af bryn

Varighed: 75 minutter
Mini refresh treat – 669,-

Fire and ice er en special behandling til dig, der har brug for at friske huden op og give ansigtet gløden tilbage. Behandlingen giver huden en hurtig og langtidsvarig forbedring af hudens stuktur og udseene. Kan laves på alle hudtyper.

Varighed: 45 minutter
Mini refresh treat – 569,-

Kombinationen, hvor vi laver en mini diamantslibning og derefter booster huden med en oxygenbehandling.
Denne KOMBI behandling giver et fantastisk resultat.

Varighed: 60 minutter
Mini refresh treat – 619,-

En aktiv eksfolierende behandling til miljøbelastet, hyperpigmenteret og problematisk hud, samt en hud, hvor overfladen er foto-skadet og grov. En effektiv og kontrolleret peeling, der skånsomt fjerne døde hudceller og efterlader huden med en blød overflade, forbedret struktur og en flot teint.

Varighed: 60 minutter
Mini refresh treat – 619,-

Diamantslibning (Microdermabrasion) er en dybdegående peeling der fjerner døde hudceller, og mindsker ujævnheder i huden. F.eks. ar efter acne. Diamantslibning har samtidig en god effekt på at formindske porestørrelsen, samt at udligne pigmentforandringer i huden.

Slibning og vakumeffekten stimulerer kollagen-dannelsen og virker på hudens naturlige regenererende proces. Dermed reduceres linier og rynker, huden føles mere frisk og får mere glød. Slibehovedet justeres altid efter din hudtype. Så selv dig med en sart hud kan tåle behandlingen

Behandlingen bruges ved:

Med dybderens og maske 60 min. – pris 579,-

Varighed: 30 minutter
Mini refresh treat – 430,-

Ved en dermaOXY oxygenbehandling tilføres huden ilt under højt tryk. DermaOXY oxygen-behandling giver nyt liv til din hud, med tilførsel af 90% ren ilt. Du vil se resultatet efter 1. behandling, men vi anbefaler dig en kur med 6 behandlinger, og derefter regelmæssige behandlinger, så din hud forbliver vital og flot. En behandling vil vare omkring 45 minutter.

Behandlingen er meget behagelig og afslappende. Den udføres af faguddannet og professionelt personale. Du vil føle en luksuriøs forkælelse af din hud og hårbund, og en følelse af opstramning, samt et køligt boost til din hud. En luksuriøs hudbehandling der er til at betale.

Varighed: 45 minutter
Mini refresh treat – 559,-

Nimue Specialbehandlinger

Nimue er enerkendt i hele verden for sit klassefikationskoncept (Miljøbelastet hud. Hyperpigmentret hud, Problematisk hud samt den interaktive hud) og sin unikke filosofi på de fire grundprincipper: Foryngelse, Genopbygning, Antioxidantion og solbeskyttelse.

Som et dynamisk mærke og trendsættende innovator fortsætter vi med at opfylde de fortsat stigende krav med vores unikke viden, filosofi og koncept.

Vi tilbyder Nimue behandlinger til:

Dette er en aktiv frugtsyrebehanding, som fornyer huden og aktivere cellerne. Der behandles med 15% Bio-aktiv kompleks og fugtgivende elementer. Det er en aktiv og effektiv, men også skånsom behandling, som leverer fantastiske resultater inde for reduktion af porestørrelsen, forfinelse af hudstrukturen samt øgning af elasticiteten, udstråling og vitaliteten. Anbefales som kurforløb af 4-8 behandlinger.

Afrens, hudanalyse, enzym peeling med damp, bio-aktive kompleks 15%, hovedbunds og nakke/skuldre massage. Afsluttes med afstemt maske  og SPF 40.

Varighed: 50 minutter
Nimue Bio-Active behandling – 599,-

En super antioxidantbehanding med individuel TDS booster, specielt velegnet til sol – og miljøskadet samt hyperpigmenteret hud. Der anvendes den nyeste teknologi inden for hudpleje, for at forbedre hudens elasticitet, tone, struktur og udstråling. Behandlingen  indeholder peeling af fem forskellige syrekombininationer, der arbejder på enten miljøbelastet, problematisk og hyperpigmenteret hud. Anbefales som kurforløb med 4-8 behandlinger.

Afrens, hudanalyse, enzym peeling med damp, SRC frugtsyre kompleks, bestående af forskellige syrer, dybderens efter behov, afstemt maske, TDS (dybdevirkende serum ampul der tilpasses og SPF 40

Varighed: 60 minutter
Nimue CRS – 819,-

Cosmelan er verdens førende professionelle metode til at behandle de mest alvorlige og modstridende hyperpigmenteringer. Du kan forvente fremragende resultater både kort og langsigtet takket være dens unikke dual action mekanisme, som virker korrigerende og regulerende på mørke pigmentpletter. På den ene side eliminerer cosmelan de synlige pletter, men virker også på problemets kilde ved at regulere overproduktionen af melanin for at forhindre dens tilbagekomst.

Cosmelan behandlingen består af én maske, som påføres på klinikken, og derefter følges et hjemmebehandlingsprogram i minimum 6 uger eller indtil man har opnået et tilfredsstillende resultat.

Behandlingen bruges ved:

Varighed: 45 minutter
Cosmelan behandling – 4.320,-

Acnelan er en medicinsk-kosmetisk behandling af acne, der er effektiv, hurtig og praktisk. Den tilbyder en tværgående tilgang til at tackle de forskellige faktorer, der udløser hudtilstanden, ved at kombinere en intensiv klinisk behandling til professionelt brug med en serie af hjemmevedligeholdelses produkter. I kernen i produktlinjens formulering ligger den innovative m.acne complex en unik kombination af aktive ingredienser, der er udvalgt specifikt for deres komplementære egenskaber. Formlen indeholder salicylsyre, mandelsyre og natrium lepargilat, som kombineret med det eksklusive bexaretinyl complex har en unik synergetisk handling, der producerer dyb rensning og omfattende fornyelse af akne-udsat og seborrhoisk hud.

Fordele ved Acnelan behandling:

Vi anbefaler 3-6 behandlinger med 21 dages interval imellem behandlingerne for det bedste resultat. Det endelige resultat kan ses efter 6 uger.

Varighed: 50 minutter
Acnelan behandling – 4.520,-

Mesoéclat er også kendt som vores ”Red carpet” peeling da den er perfekt inden et arrangement da behandlingen giver øjeblikkelige resultater og forsyner huden med stærke opstrammende og fugtgivende ingredienser.

Lige efter behandlingen vil man opleve at huden føles glat, opstrammet og med massere glød, og efter cirka 2-3 dage kan der hos nogle komme en let afskalning af de tørre og døde hudceller.

Dens handling fokuserer på at fremme kroppens forsvar-og cellefornyelsesmekanismer, forsyner huden med alle de nødvendige elementer for optimal næring og hydrering.

Resultatet er en foryngende effekt, der lysner og revitaliserer ansigtet, hvor man hurtigt opnår en hud, der er glat og ensartet.

Fordele ved Mesoéclat:

For at opretholde og forlænge resultatet af behandlingen, anbefaler vi, at du bruger Mesoéclat creme som supplerende pleje. Denne creme er specielt formuleret til at forstærke og forlænge resultatet af behandlingen, og ved at bruge den regelmæssigt, kan du fortsætte med at se en glødende, strålende og ungdommelig hud.

Kurforløb 5× behandlinger koster 4200 kr.

Varighed: 45 minutter
Mesoéclat Behandling – 920,-

Billeder af behandlinger

Har du brug for selvforkælelse

Hvis du er i tvivl om hvilken behandling der passer dig er du velkommen til at kigge forbi, så vil vi give dig råd og vejledning herom.