Permanent Makeup

Permanent makeup er for dig med manglende hårvækst eller form i dine bryn. Det kategoriseres som en kosmetisk tatovering eller en semipermanent tatovering, dette betyder der ved hjælp af specialfremstillet udstyr og nåle, påføres lovlige og godkendte pigmenter i hudens øverste hudlag, og derved imiteres eksempeltvist mere definerede og farvede øjenbryn. Forskellen mellem en kosmetisk tatovering og en almindelig tatovering er dybden i huden der tatoveres i. 

Ved en kosmetisk tatovering, arbejdes der i hudlaget dermis, som er mellem 0,2 og 0,5 mm dybt. Dette giver huden mulighed for at genopbygge og reparere sig selv, hvorfor kosmetiske tatoveringer vil falme over tid. Som hovedregel siger man at kosmetisk tatoveringer holder i 2-5 år, alt efter hudtype, alder og vedligehold af tatoveringen, dog kan der ses fravigelser herfra alt efter hvordan behandlingen udføres. 

Med permanent makeup er du sikret:

Katrine tilbyder flere former for brynteknikker. 

Hairstrokes/Microblading er en manuel metode hvorved man mimikere ægte hårstrå der i samspil med dine egne hårstrå giver et naturligt udtryk. Denne metode egner sig bedst til en normal/ikke olieret hudtype, med minimale eller små og fine porer.

Powder/Ombrebrows er en teknik der udføres med maskine, der giver en blød skygge til brynet under egne hår. Denne teknik kan med fordel også anvendes hvis der ønskes et mere defineret bryn.

Hybrid brows er en kombination af teknikker der giver god tæthed i brynet, til dig der ønsker både et naturligt og fyldigt resultat. 

Ved første behandling er der afsat ekstra tid til at du i samråd med Katrine finder den rette teknik passende til din hudtype samt dine ønsker.

Lider du af allergener eller kroniske hudsygdomme, eller blot er i tvivl om hvorvidt PMU er noget for dig, kan der bookes en konsultation hos Katrine. Prisen er 350.- der modregnes behandlingsprisen. 

Vi anbefaler at man læser Sikkerhedsstyrelsens skriv om risici i forbindelse med tatovering inden booking af behandling.

Når du får lavet en kosmetisk tatovering for første gang, vil du som regel skulle have 1-3 opfyldninger, alt efter hvor godt din hud tager imod pigmentet.

Vi anbefaler du som udgangspunkt får genopfrisket dit færdigbehandlede område ca. hver 12. – 18. måned.

Efterbehandling

De første 10 dage efter behandling anbefales det man så vidt muligt afholder sig fra fysisk hård aktivitet, intens solbadning, sauna og badning i svømmehaller. 

Det behandlede område skal holdes rent og tørt, samt behandles efter din behandlers anvisninger. Det er helt normalt at det behandlede område, i de første dage efter behandling, fremstår rødmende og en anelse hævet, ligesom det behandlede område vil synes mørkere end det endelige resultat.

Oftest begynder der at komme skorpe på det behandlede område mellem 3. og 7. dagen, dette er også helt normalt, men undgå at pille i skorperne for det bedste resultat. 

Skal du på ferie eller der er høj solskin efter din behandling, skal du altid påføre SPF 50 på dit behandlede område, for bedste ophelede resultater. 

Billeder af behandlinger

Har du brug for selvforkælelse

Hvis du er i tvivl om hvilken behandling der passer dig er du velkommen til at kigge forbi, så vil vi give dig råd og vejledning herom.