Beauty Angel – Facial Light

2.500,00 kr.

Ved en Beauty Angel behandling får du 15 minutters afslappende behandling med ELT lys, der stimulerer bindevævet og øger collagen, elastin og hyaluron produktionen. Det er en naturlig og effektiv måde at få en smuk hud på.

Læs meget mere om fordelene ved brug af vores Facial Beauty Angel lige her.

Du får her et klippekort på 12 behandlinger – Enkelte behandlinger kan købes i klinikken til 229 .-

Efter køb ringer du bare ind og vi hjælper med tid og vejledning.

Lidt ekstra info:

Effekten af ​​lys er mest genkendelig i form af pigmentudvikling på grund af UV fra solen eller solarium. Det faktum, at du hurtigt kan blive brun ved solbadning viser, hvor følsom kroppen er for disse lysfrekvenser. Andre former for lysterapi såsom UV-B lysterapi er også blevet brugt på hospitaler og klinikker i årtier.

(Der er ingen UV i beauty Angel, men Rødt/Nær infrarødt lys)

Når kroppen behandles med beauty Angels lys, stimuleres huden helt ned på celleniveau. Det betyder, at man uden solens skadelige effekter kan forbedre cellernes iltoptag, øge kollagenproduktionen og cellefornyelsen og forbedre blodcirkulationen.

De fotoner som bliver frigivet af lyset, passere ind i cellerne af kroppen og bliver absorberet af mitokondrier, som er cellernes ”kraftværk”. Det er her ATP (energien) er produceret.  Fotonen stimulerer energien som metaboliseres i hudens celler. Dette accelererer den normale heling og genopbygning af væv, rynker, sår, ar og blodkar.

-
+
Hos os kan du betale med:

Måske vil du også kunne lide..