Beauty Angel 3i1 Collagen Booster 100 ml

349,00 kr.

Matrixyl™synthe’6™ er et potent peptid, der booster seks hudgenopbyggende elementer: makromolekyler-proteiner og glycosaminoglycaner.

-
+
Hos os kan du betale med:

Disse makromolekyler spiller en afgørende rolle i huden; her er listen:

1.Kollagen I–udgør den mest udbredte mængde kollagen i vævene (ca. 30%) og samlet set i dermis(80%). Kollagenmolekylerne samler hinanden automatisk for at danne de karakteristiske fibre ivævene. Kollagen I udgør den tværbundne struktur, der kanmodstå de forskellige fysiskebelastninger, huden udsættes for.

2.Kollagen III-kendt som ungdommens kollagen, kollagen III produceres i de tidlige faser af sårheling.Det menes at være delvist ansvarlig for hudens glathed.

3.Fibronectin-er multi-adhæsive opløselige proteiner, der hjælper med at binde celler til deforskellige typer kollagen. De har også en væsentlig funktion i cellemigration og-differentiering.

4.Hyaluronsyreer en kritisk komponent, der er ansvarlig for vandretention i vævet og regulerercelleproliferation og sårheling.5.Kollagen IV–er et forankringsprotein (som også er en del af Laminin-

5–se nedenfor) fundet vedbunden af membranen, ved grænsefladen af den ekstracellulære matrix af dermis ogbasallagscellerne.

6.Laminin-5–er et klæbendeglykoprotein involveret i helingen af beskadiget dermis.

Det er en højteknologisk behandling, der dybt reducerer rynker ved at genopbygge huden, hvor der er mestbrug for det.Matrixyl Synthe-6 er et matrikin-mimetisk peptid udviklet af Sederma. Det giverbyggemateriale ved atstimulere syntesen af de seks foryngende molekyler. Ydermere kan det ved hjælp af proteinet HSP47 styreden arkitektoniske organisering af molekylerne, hvilket giver mulighed for fuldstændig modning ogstabilisering af fibre.

For alle kvinder og mænd repræsenterer rynker tydelige tegn på aldring. Ansigtsløftninger, som er storekirurgiske indgreb, og gentagne injektioner af fyldstoffer, såsom kollagen og hyaluronsyre, kan virke. Men vi kan undgå disse invasive teknikker med deres til tider ødelæggende resultater ved at bruge formler medplumpende virkninger, såsom sofistikerede ingredienser som Matrixyl synthe-6, der virker på hudens vævsstruktur.

Bruges morgen og aften og anbefales samtidig at tage Beauty Angel lys.

Måske vil du også kunne lide..