Josefine Valentin Hverdagsstrategier bog

249,00 kr.

På lager

-
+
Hos os kan du betale med:

For tre år siden levede jeg et liv med lavt til loftet. Jeg mærkede ingen passion, og drænende relationer, lavt selvværd, ondt i sjælen og opgivelse fyldte det meste i mig. Når mit vækkeur ringede, kunne jeg kun få øje på ét lyspunkt: at jeg senere samme dag igen ville ende i min seng. Jeg var udkørt. Jeg var trist. Og jeg havde næsten givet helt op. Men så skete der et mirakel …

Josefine Valentin har knækket koden til personlig succes. I dag, blot tre år efter det, hun kalder sit livs store nedtur, kan hun bl.a. skrive forfatter, skodesigner, foredragsholder, coach, blogger og influencer på CV’et.

Hverdagsstrategier er en håndbog til dig, der gerne vil vende skuden og komme ud af den negative spiral. Den er til dig, som føler dig handlingslammet og præget af negativ tænkning og manglende overskud. Men også til dig, som ønsker at udvikle dig samt lære at leve dit bedste liv.

Med udgangspunkt i sine personlige erfaringer og oplevelser giver ­Josefine sine bud på små strategier og værktøjer, der kan hjælpe dig videre, når du sidder fast, når sindet føles tungt, og hverdagen spænder ben. Bogen er samtidig en personlig og livsbekræftende fortælling om at knække simple koder til at udleve sit fulde potentiale. Ligesom i sin første bog, Vilje slår talent, skriver Josefine på en levende og hudløst ærlig måde, der både går i hjertet og sætter sig i smilebåndet.

Livet skal leves – ikke overleves.

Måske vil du også kunne lide..