Tilbud

Josefine Valentin Min Agenda 2024

Original price was: 279,00 kr..Current price is: 149,00 kr..

På lager

-
+
Hos os kan du betale med:

Min agenda er en unik kalenderbog, der guider dig til at få styr på en hektisk hverdag, mens du samtidig bevarer indre ro og balance, trækker vejret i lethed og mærker trivsel indefra. Min agenda er skræddersyet til dig, der længes efter øget trivsel, større mening og overblik i dit travle liv. Her handler det ikke kun om planlægning, men om at skabe et liv i flow og mindske stress og negative, opslidende tanker.Kalenderbogen er designet til at hjælpe dig med at investere energi og bevidsthed i dine mål, så du kan opleve, at din hverdag og dine drømme kommer ind i et positivt flow. Men dine drømme går ikke kun i opfyldelse på magisk vis – de kræver handling, og det er MIN AGENDA skabt til at hjælpe dig med en verden med højt tempo er det vigtigt med redskaber, der giver ro, fokus, nærvær og overblik.

Gennem struktur, fordybelse, refleksion og planlægning kan du bevæge dig i en positiv retning, opnå personlig succes og skabe balance i din hverdag.

Kalenderdelen hjælper dig med at visualisere din uge og få overblik over dine gøremål. Manifesteringsdelen er en kraftfuld påmindelse om, at dine ønsker ikke kun er tanker i dit hoved, men klare og tydelige mål, du beder universet om hjælp til at forstærke. Tydelighed er nøglen. Du skal turde se det for dig, føle det og mærke det dybt i dit hjerte for at kunne manifestere det, du ønsker.

Jeg ønsker dig et forrygende år. Kærligst Josefine

Måske vil du også kunne lide..