Mesoestetic Hydratonic Mist 125 ml

299,00 kr.

Ansigtstonic der færdiggøre rensningen af huden, ved at fjerne resterende urenheder og tilstopninger. Virker sammentrækkende på porrerne. Uden alkohol.

-
+
Hos os kan du betale med:

Aktive ingredienser
Rosenvand, Panthenol (pro-vitamin B5): Fugtgivende, regenererende og blødgørende

 

Hudtype
Alle hudtyper

Mesoestetic Hydratonic Mist har til formål at genskabe den hydratiserende, beroligende og tonende fornemmelse. Med en fugtgivende virkning repræsenterer Hydratonic mist det sidste rengøringstrin, der eliminerer alle spor af snavs eller urenheder og har evnen til at afstresse huden.
Formuleret med rosenvand efterlader huden frisk, renset og perfekt hydreret. Den har også Panthenol (provitamin B5) til en regenererende og beroligende handling, der giver komfort til huden. Alkoholfri og med en hudvenlig pH forhindrer dehydrering efter rense stadiet.

Supplerende handlinger …
Mesoestetic har udviklet en ny generation af løsninger til at tilbyde den nyeste ansigtshygiejneinnovation, der giver dig mulighed for at gå ud over selve rengøringshandlingen. Derfor tilbyder Hydratonic Mist to supplerende handlinger:

1) Bioafbalancering
En post-biotisk aktiv ingrediens, Lactobacillus Ferment, opnået ved gæring af en bakterie, forbedrer mikrobiotaens balance for at styrke og bevare hudbarrierefunktionen under optimale forhold. Hver formel har en svagt sur pH, der bevarer balance og holder huden beskyttet mod uønskede patogene mikroorganismer.

2) Forureningsbekæmpelse
En bioteknologisk aktiv ingrediens, Urban D-tox, tilbyder en dobbelt virkning på virkningerne af forurening på huden: Fjernelse af partikelformige forurenende stoffer sammen og reducering af oxidativ stress, der vides at fremskynde hudens aldring.

Sikkerhed og høj tolerance …
Ud over disse to supplerende handlinger garanterer Hydratonic Mist også sikkerhed og en høj tolerance for huden. Dette skyldes, at mesoestetics produkter underkastes streng test udført af uafhængige eksperter. Disse specialister tester dermatologisk formlerne gennem patch-tests (tolerance tests under opsyn af en hudlæge), der garanterer hudkompatibiliteten af ​​hvert produkt.

Ud over disse dermatologiske tests gennemgår formlerne også en hypoallergen test. Det forstærker følsomhedstesten ved at gentage patch-testen 9 gange i en 3-ugers kurve, også overvåget af en hudlæge. Dens opnåelse garanterer maksimal tolerance. Denne test er især rettet mod følsom og sensibiliseret hud.

Derudover testes comedogenicitet. En test, der udføres på fedtet og acne-udsat hud. Det er en test af hyppig anvendelse af denne type hud, hvor en hudlæge vurderer, om der dannes okklusioner, og om der opstår skader efter 28 dages brug i undersøgelsesområderne.

Til sidst testes formlerne oftalmologisk gennem en test, der ofte bruges i det periokulære område eller på øjets slimhinde, hvor patienten underretter sine fornemmelser, og en øjenlæge vurderer mulige irritationer eller uønskede reaktioner. Dens overvindelse indebærer fremragende tolerance i øjets slimhinde og øjenkontur.

Anvendes morgen og aften.

Aqua, Rosa Damascena Flower Water, Poloxamer 184, Pentylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Panthenol, Alteromonas Ferment Extract, Lactobacillus Ferment, Butylene Glycol, Maltodextrin, Tetrasodium EDTA, Sodium Phosphate, Disodium Phosphate.

Måske vil du også kunne lide..