Mesoestetic Melan 130 Pigment Control

329,00 kr.

Melan 130 Pigment Control fra Mesoestetic er en bredspektret solcreme med meget høj faktor der er ideel til dig med hyperpigmentering / mørke pletter i huden.

-
+
Hos os kan du betale med:

Denne solcreme beskytter huden mod strålerne der provokerer melanin produktion i huden, som er det der forårsager pigment-pletter samtidig med, at den beskytter hudens tab af collagen og er dermed en komplet solcreme med UVA, UVB og  IR filter, der også beskytter mod linier og rynker.
Solcremen har tilsat en medium dække-farve, så den udjævner hudens tone, så den fremstår smuk og ensartet. Farven er en all round farve, der kan bruges af alle hudtoner.

Sådan bruger du Melan 130+ Pigment Control:
Efter rens påføres evt. toner/essence. Herefter dagcreme og dernæst solcreme.
Dagcreme kan evt. undlades
Påføres hver anden time for fuld beskyttelse.
Omrystes før brug.
Ideel til aldrende hud og hud med pigment-pletter.

Azeloglycine: er en depigmenterende ingrediens, som hjælper huden med at regulere melaninsyntesen. Dette sker ved, at den forstærker forebyggende anti-spot handling. Azeloglycine forhindrer pigmentpletter i, at opstå. Mesoprotech® Complex: er en formel med den nyeste teknologi af fysiske, biologiske og/eller kemiske filtre. Dette er en kombination af den højeste beskyttelse med anti-age effekt.

Måske vil du også kunne lide..