RefectoCil Bryn- og Vippefarve Sort / Blå sort / Brun 15 gr

59,00 kr.

-
+
Hos os kan du betale med:

RefectoCil er en helt fantastisk bryn- og vippefarve, som gør det muligt for dig at farve dine vipper og bryn hjemmefra.

RefectoCils er de mest solgte vippe- og øjenbrynsfarve på markedet, hvilket ikke er uden grund. Farveblandingen holder nemlig i op til 6 uger, og er i dag kendt som en af de mest holdbare øjenvippe- og øjenbrynsfarver.

OBS: RefectoCils farver skal blandes med RefectoCil Oxidant Creme 3% som købes separat.

NR. 1 kommer i en intens, sortfarve, som kan anvendes af alle, der ønsker at forstærke lysebrune og mørkebrune bryn og vipper. Farven kan med fordel anvendes til lyse vipper, som efterlader vipperne med et mere markant udtryk.

NR. 2 kommer i en intens, sortfarve med et blåt skær, der tilfører ekstra farvedybdetil dine bryn og vipper. Denne farve er perfekt at fremhæve brune og sorte bryn og vipper med, og kan med fordel anvendes til lyse vipper, som efterlader vipperne med et mere markant udtryk.

NR. 3 kommer i en intens, mørkfarve, der passer perfekt til dig med et mørkebrunt hår, og ønsker at forvandle lysebrune eller mørkebrune bryn og vipper til en matchende farve.

 

Sort – Ingrediensliste:

Aqua, Cetearyl Alcohol, Toluene-2, 5-Diamine, m-Aminophenol, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Cetearyl Sulfate, 2, 4-Diaminophenoxyethanol, Sodium Laureth Sulfate, CI 77499.

Blå sort – Ingrediensliste:

Aqua, Cetearyl Alcohol, Toluene-2, 5-Diamine, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, 2, 6-Diaminopyridine, CI 77007.

Brun – Ingrediensliste:

Aqua, Cetearyl Alcohol, Toluene-2, 5-Diamine, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, PEG-40 Hydrogenated Caster Oil, Toluene-2, 5-Diamine, Resorcinol, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, Cl 77499, Cl 77491, Cl 7749.

Måske vil du også kunne lide..