Valentin Beautyline Magic Lipstick

139,00 kr.

Oplev en læbestift, der er helt unik. Den plejende Magic Lipstick er mere end blot farve – det er læbemagi, der reagerer på din kropsvarme og tilpasser sig din pH-værdi. Resultatet? En naturlig nuance, skabt specielt till dig.

På lager

-
+
Hos os kan du betale med:

Den plejende lipstick ændrer farve ved kontakt med din krops varme og tilpasser sig din individuelle pH-værdi.

Standardfarver er for fortid, da denne læbestift, giver dig en personlig og unik farvetone, der fremhæver din skønhed. Pleje er i fokus, da vores lipstick indeholder nøje udvalgte ingredienser, der plejer og forkæler dine læber.

Resultatet? En naturlig farvetone, der er din og kun din. Glem alt om standardfarver, for denne læbestift giver dig en unik og personlig nuance, der fremhæver din skønhed.

Men den plejende lipstick indeholder nøje udvalgte plejeingredienser, der forkæler dine læber. Solsikkeolie, der trænger dybt ind i læberne, fugter dem og beskytter mod udtørring, vind og skadelige solstråler.

Solsikkeolie trænger dybt ind i læberne, fugter og beskytter mod udtørring, og frie radikaler så de føles bløde og behagelige.

Den beroliger også tørre eller irriterede læber, så de føles bløde og komfortable.
Giv dine læber den behandling, de fortjener, og oplev farve, pleje og skønhed i ét enkelt træk med vores plejende lipstick.

Produktet indeholder solsikkeolie og jojoba olie kan dette give en dejlig mild duft

Fordele:

  • Fugtgivende
  • Beroligende
  • Beskytter mod frie radikaler

Vil du læse mere om historien bag Valentin Beautyline, kan du gøre det her. 

Kan anvendes hver dag, flere gange dagligt. Kan også bruges på kindben som blush.

Ethylhexyl Palmitate, Polyisobutylene, Tridecanol Trimethyl Benzoate, Ground Wax, Synthetic Beeswax, Synthetic Wax, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol Acetate, Simmondsia Chinesis Seed Oil, Other Trace Components: β- Carotene, Octanol, Ethylhexylglycerol

Måske vil du også kunne lide..